IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли: Дженифър Лопес с три красиви предложения

31 май 2022 12 30

Изпълнителката ни дава идеи за следващото пазаруване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

От натоварени тренировки до обяд в Малибу, Дженифър Лопес изглежда страхотно всеки ден. Така че е съвсем естествено изпълнителката да бъде най-добре облеченият посетител на всяко лятно соаре и да се превърне във вдъхновение за следващото ни пазаруване на рокли за най-горещото време от годината.

Джей Ло отбеляза Деня на паметта в САЩ, започвайки още от миналия петък, споделяйки със своите фенове тоалетите си за празника. Тя смени цели три летни рокли, които показа в социалните мрежи, като всеки един от изборите беше по-добър от предишния. Изпълнителката започна с нещо семпло и елегантно и завърши по своя емблематичен начин – със секси предложение.

В петък Лопес предложи на феновете поглед към огромния си гардероб, снимайки се на фона на различни рокли, шапки, чанти и обувки. Тя носи зелена дълга рокля, чието деколте се завързва с тънки връзки. Дължината на тоалета стига точно до глезените, позволявайки на показ да излязат красивите летни обувки на Джей Ло. Този път тя заложи на токчета на висока платформа, които комбинира със сламена шапка.

Феновете веднага отбелязаха, че зеленият цвят изключително много отива на Лопес и добавиха, че най-вероятно тя го е избрала, за да се съчетава с годежния ѝ пръстен, подарен ѝ от Бен Афлек преди няколко месеца. Самата изпълнителка призна, че зеленото е любимият ѝ цвят и е била трогната от факта, че годеникът е избрал камък в точно този нюанс.

Ден по-късно Джей Ло сподели още една снимка, този път от задния си двор, очевидно наслаждавайки се на топлото слънце. С надпис „Барбекю шик. Щастлива неделя на всички“, снимката показва как звездата се излежава на мебелите у дома, заобиколена от буйна зеленина. Въпреки че обстановката изглежда удобна и непринудена, тоалетът на актрисата е всичко друго, но не и обикновен.

Макси роклята, която е избрала, включва кръстосано деколте, отворен гръб и щампа на лятна тематика. Дженифър съчета тоалета с високи токчета на платформа, кафяви слънчеви очила и характерните си големи кръгли обеци. Карамелените ѝ кичури бяха в разхвърляна прическа, оформяща лицето.

Третият тоалет, но не на последно място, беше показан в понеделник. Отново позирайки в задния си двор на фона на басейна, Джей Ло носи къса рокля с дълъг ръкав и дълбоко деколте. Големите слънчеви очила също присъстват на снимката, а прическата този път е перфектно изправена и разделена на път. За разлика от предишните две модни публикации, на тази Лопес е комбинирала роклята с бежови чехли, напълно подходящи за следобед край басейна.

Въпреки че на нито една от снимките не присъстваше Бен Афлек, преди няколко дни се заговори, че двете звезди са готови да минат под венчилото. „Бен и Джен искат скоро да се оженят. Те говорят за тропическа сватба. Нямат търпение да прекарат остатъка от живота си заедно, щастливо влюбени“, казва източник пред Entertainment Tonight.

Според друг източник, Бенифър, които се сгодиха през април 2022 година, изгарят от желание да обединят семействата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Jon ( преди 1 година )
Abe kva djenifar kvi 5 leva be na koi my dreme za roklite na taia be
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тонка ( преди 1 година )
Много е ненормално да поставиш статия на едно място,а да пращаш на друго хората за фотоситеКретеноидно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар